Meillä on siis neulottu, purettu, neulottu ja purettu taas. Koko viikonloppu. Olin äidin luona käymässä ja yritin saada monkey-sukkia aikaiseksi. Monkeyn varret niistä sitten tulikin, ja kantapäätkin. Toinen oli jopa ihan valmis, toinen jalkaterässä, mutta... Lankaa ei ollut riittävästi. No, ajattelin että jos puran varteen asti ja jatkan siitä sileänä, se säästää lankaa ja sitten se riittäisi kokonaisiin sukkiin. Väärin. Varpaat jäivät edelleen paljaiksi. Tämän varvaspalelluksen välttääkseni purin sitten koko sukat ja neulon ne nyt sitten varpaasta ylös - niin pitkälle kuin riittää. Eiköhän tässä saada taas muutama päivä leppoisasti kulumaan (ja gradunteko jäämään Vaiheeseen. Vaiheessa se onkin ollut jo pitkään, on varmaan kotiutunutkin).

Äidin luona oli kyllä taas mukavaa, vaikka ikäviä asioita onkin tapahtunut. Eikös sen elämän niin pidä mennäkin, että välillä itketään, välillä nauretaan ja välillä molempia samaan aikaan.
Äitillä on kaikkee kivaa. Se osaa katsoa asioita "sillä silmällä" ja laittaa jemmaan ja löytää kirppareilta halvalla ihania juttuja. Minulta varmaan puuttuu se silmä... no onpahan sentään kaksi tavallista joilla näkee jotenkuten. Tehtiin sitten joulukortteja. Kuvat on vähän rumia kun piti aika paljon pienennellä. No ei ollut kummoisia kortitkaan.
947952.jpg947954.jpg
Sain äitiltä kenkiäkin, neljä paria. Nyt on korkkareita millä kipsutella. Jos kyllästyy huopikkailla hiipimiseen.