Nyt kun lapset ovat ystäviä keskenään, enemmän ja nopeammin kuin osasimme kuvitellakaan, blogi siirtyy takaisin painottumaan enemmän käsityöpuoleen. Kyllä ne sulopojat täällä edelleen tulee vierailemaan, ei kannata olla huolissaan siitä ettei näkisi Unton varttuvan ja Kisun lihovan vauvanruualla...

Tuollahan tuo Kisu nytkin nuolee Unton mahaa kun pentu nukkuu. Vooi. Sitten kun se herää, se alkaa taas varmaan etsiä Kisun mahasta tissiä, ja sitten se hermostuu ja lähtee pois. Ei taida osata tuo poika imettää.

Vaikka en ollutkaan vielä ehtinyt höyryttää tuota paitaa, käskin miehen ottaa kuvan kun muutenkin heilui keittiössä kameran kanssa (kissat leikkii tuossa minun katseen suunnassa):
568631.jpg
Ei ole nuorella kahden riiviön äidillä näköjään aikaa edes hiuksiaan kammata. Paita istuu tosi hyvin, ja vaikka karkkivärit pelottikin välillä(varsinkin vaaleanpunainen), käyttöön pääsi ehdottomasti ja heti.

Paita on neulottu Nallesta, kukat Sportimoa. Se oli himppasen paksumpaa kuin Nalle, mutta sama tiheys passasi. Ohje on rankalla kädellä muokattu versio Modasta 4/2006 (muistaakseni). Hihat on pidemmät ja kapeammat ja samoin paita muutenkin. Alkuperäisestä versiosta on oikeastaan jäljellä vain nuo kukkakaaviot ja kaarrokkeen muotoilu. Tällä kertaa laskin kaikki silmukkamäärät ennakkoon ja kirjoittelin ohjeet niillä luvuilla ja kavennuksilla jne jo ennen kuin aloin neuloa, ja kyllä kannatti.

Vitsi miten hyvin tuo matto sopii tuohon paitaan. Ensi kerralla juttua hommista, jota tein äitienpäiväksi, omalle äidilleni ja avopille.