Kahdet sukat ovat valmistuneet, vaikka viikonloppua vietinkin poissa neuleiden ääreltä. Niska oli niin jumissa, että oli hyvä, etten ottanut työtä mukaan mökille. Riitti tuolla toimintaa muutenkin.
Molemmat ovat kesällä koolaamaani Sisua.
966339.jpg
Tiikeriapinoissa Monkey-sukista on jäljellä vain pitsikuvio. Ne on aloitettu kärjestä ja jalkaterän päällä on vain yksi mallikerta pitsiä, varressa kolme, välissä tiimalasikantapää. Kool-Aideissa väreinä (vai makuina? edelleen hajuina?) Rypäle ja Appelsiini. Nää on mun uudet sparisokkar eli sukat joita säästetään hienompiin tilaisuuksiin. Kuvittelen itseni niin islantilaiseksi, että minullakin saa olla spari -vaatteita.
966351.jpg966347.jpg
Kuningatarvyötiäisissä idea tuli Tikrun Vyötiäissukista. Väreistä taas tuli mieleen kuningatarhillo, vaikka ne ovatkin virallisesti rypälettä ja kirsikkaa (tuoksuvat muuten yhdessä tosi ihanan karkkimaiselta!). Kärki ja kantapää Robustia, jota jäi jälkeen sukkavaihtosukista pieni nöttönen. Näitä taas voi käyttää ihan arkenakin. Ensin ajattelin reunan joustintakin Robustista, mutta tuo ainaoikea oli hauskemman näköistä ihan ilman joustimia.
966343.jpg966340.jpg

Se toinen hansikas on edelleen neulomatta. Videot on edelleen litteroimatta (paitsi 2 minuuttia 24 sekuntia ensimmäisen videon alusta) ja tänään on neuletapaaminen, jonne otan mukaan baskerinalun. Joka tarkoittaa sitä, että videota en ehdi kokonaan litteroimaan enkä saa hansikastakaan tehtyä, se on ihan liian vaativaa hommaa neuletapaamiseen vietäväksi.

Mutta nyt äkkiä takaisin litteroinnin pariin, jos saisi kaksi seuraavaakin minuuttia kirjallisena aikaiseksi.