Lopussa edittiä.

Ei oo enää yhtään Pitäis ton gradun suhteen. Nyt voi olla jopa kivaa. Lisäselitystä löytyy gradublogista. Ihanaa jos saa tehdä tiedettäkin "vähän" luovasti.

Itselläkin on vielä totuttelua tähän uuteen nimeen, näyttää ensinnäkin hassulta tuossa bannerissa, ja toiseksi kun sitä ei oikein tunnista omakseen, ei vielä. Ehkä se siitä, ja se entinenkin unohtuu. Pitäis (niin, hehe) vaan kaikkialle muuallekin vaihtaa missä jotain muuta lukee.

Ja koska käsitöitä ei ole esiteltävänä, etsi viisi eroavaisuutta:
594224.jpg1127028.jpg

Oikeat vastaukset: Alemmassa kuvassa 1)kuvanlaatu on huonompi 2)kissat on eri päin 3)punainen otus on isompi 4)aurinko ei paista 5)Unto katsoo eri suuntaan.

Ja näin ne veljekset syö.
1127036.jpg

Unohdin kertoa sukkien tulleen Sukkaa pukkaa ja muutakin- blogin Tarjalta. Ne on ihan sopivat ja tosi kivan väriset, kato vaikka:
1127498.jpg1127500.jpg1127502.jpg
Kisu vähän ihmetteli kun pistin studiovalot (jalkalamppu missä kaksi kirkasta lamppua) päälle ja kiipesin pöydälle. Ainoa mahdollisuus saada siedettäviä kuvia, kun sen harvinaisen valoisan ajankin olin koulussa.

Ja ne lapaset lähtee menemään huomenna. Tää oli kyllä hyvä diili. Pääsin pikkujämänöttöslangoista eroon ja sain sukat, joita voi käyttää kesälläkin.