Ja sen on näköinenkin. Neuloin ylhäältä alas mielen virtaa käyttäen, ja katsoin sen jälkeen mitä puikoilta tipahti. Ompelin etureunaan pitsiä, jota sattui varastoista löytymään ja vieläpä millilleen sopiva pätkä. Ostin aiemmin viikolla silkkinauhaa, jolla hoitui kiinnitys. Rapuvirkkasin etureunan, mihin pitsiä ei enää tullut. On lämmin, käytin tänään kaupungilla käydessämme (ja ulkoilutin ensimmäistä kertaa myös ihania mummokenkiäni) ja muutenkin olen ihan tyytyväinen paitsi en helmaan. Se kääntyilee ja venkoilee omiin suuntiinsa. Voi olla, että puran sitä vähän ja teen siihen uuden muodon. Jos saisi vaikka illalla päälle Yläkaupungin Yöhön.
597534.jpg
Olipa hyvä, etten muistanut päivittää puikoilla -listaa, muuten tämäkin olisi jäänyt sinne kökkimään viikoiksi. Ja jotta en vain pääsisi vieläkään sukkien kimppuun, aloitin virkkailemaan kuusikulmioita. Niiden kohtalo paljastukoon sitten hiukan myöhemmin.

Ai joo, ja kiitos kamalasti kissakuvakommenteista! Mies Joka Asuu Meillä on enemmän valokuvaaja, ja kuvista ne paremmat ovat varmasti hänen ottamiaan. Minä taas olen enemmän muunlainen kuvataiteellinen hörhö, joten ne hörhömmät ovat sitten minun ottamiani. Mutta mikäs noita on ottaessa, kun on kaksi komeaa miesmallia niissä poseeraamassa.