Luulin, etten ehtisi enää bloggaamaan, ja siksi toivottelinkin jo hyviä jouluja. Ehdinpäs kuitenkin useammankin postauksen pyöräyttämään.

Joululahjojen lisäksi sivutuotteena on syntynyt jotakin itselle:
1136682.jpg1136685.jpg
Intialais-kiinalais-lentoemäntäläis-70-lukulaisvaikutteinen mekko/kaftaani/kauhtana. Se kieltämättä näyttää siltä että olisi kiskaissut pussilakanan päälleen... kangas onkin vanha pussilakana. Sopii huomattavasti paremmin kesäkeleille, tosin näyttäisi valaisevan tätä pimeyttä aika tehokkaasti. Tein tämän kokeiluna, että osaisinko ommella jotakin siitä Joka tyypin kaavakirjasta. Kaava oli huivikauluksinen mekko muokattuna teepaidan kaavasta, lyhensin sitä tosin jonkun verran. Nuo kaavamuokkaukset kun on tehty aivan eri mallisille Joka Tyypeille kuin mitä minä olen.
Toinen keeppi/hartiahuivi. Mallineuleen nappasin Sirkka-Liisa Riuskan Neulomisen perustiedoista, muuten se on vain huivi, johon kiinnitin toiseen päähän napit. Lankana Ornaghi Filati Land, joka on toosi paksua ja josta tykkään hirveän paljon. Tämä paksu lanka ja pitsineule sopii mielestäni hyvin yhteen, vähän vaihtelua niille ohuenohuille pitsihuiveille joita kaikkialla näkee... (kyllä määkin sellasen ottasin mutku en osaa neuloo) Kuva ei valitettavasti näytä mitään tuosta mallista. Täytyy yrittää joulun jälkeen uudestaan.

Kaikki joululahjat ovat valmiit. Hihhei.  Nyt:
1136738.jpg
Hyvää joulua!