Ensin sain postipatelta lippulappusen, että Heklan blogista voittamani paketti olisi noudettavissa. Oih, ihanaa! Tällaista sieltä paljastui, ja työnjohtajan tuli totta kai tarkistaa, ettei mitään liian herkullista ole joutunut mukaan. Tällöin hän olisi takavarikoinut ne ja säästänyt meidät tavalliset duunarit turhalta ihastelulta.
561292.jpg
Paketissa oli kiva pikkukassi, suklaata (namnam), hunajaa, kahvia ja teetä. Mistä tiesitkin, että olen juuri nyt ihastunut tuohon klassikko Earl Greyhin?

Mutta vielä enemmän olen ihastunut yhteen toiseen juttuun. Feeliks Esaias Antonio Kattimatikainen (siis Kisu) sai tänään pikkuveljen ja minusta tuli siis toisen kissan adoptioäiti. Uusi tulokas sai nimekseen Unto Armas Alfonso Mononen, tiedä sitten mikä hänen kutsumanimekseen tulee. Nyt kutsumme häntä vauvaksi.
561314.jpg
Vähän tuppaa olemaan epätarkka tuo kuva. Ei ole pikkuinen vielä uskaltanut tulla kopasta pois, kun iso "kolli" ehti sille käydä jo vähän murisemassa ja sähisemässä luukun läpi. Pientä sisaruskateutta siis on havaittavissa. Nyt kissat onkin eri huoneissa ja kunhan vaavi uskaltaa liikkua, voidaan alkaa pikkupikkuhiljaa totutella niitä toisiinsa.