Edit lopussa ja linkitkin on nyt.
Ja lisää edittiä lopussa.
Sain jo jonkin aikaa sitten Linnanneito-huivin valmiiksi (niin sen, jonka purin neuletapaamisen jälkeen). Vieläkään en ole täysin tyytyväinen.
a) se on liian lyhyt
b) kastelussa joustinneule lörpähti eikä asetu nätisti kaulan ympärille.
1028479.jpg
Siinäpä kuvakin todisteeksi.

Inspiraation sain, kun näin Vilman Lohikäärme-huivin,(Kiitos avusta, Perhoneito. Linkkejä seurailemalla löytää Vilman inspiraation lähteille) mutta en halunnut niitä lirpukkeita vaan kunnon kauluksen. Ihan kiva ideana, mutta jos tekisin uudelleen (en jaksa tehdä uudelleen) niin tekisin pidemmän ja jättäisin kastelematta ja pingottamatta.

Katsotaan, mitä tälle vielä tapahtuu.

Ja myöhemmin illalla saamme nähdä mitä tälle vielä tapahtui: siitä tuli reilusti keeppi. Jos ei muistele alkuperäistä inspiraation lähdettä niin ei oikeastaan edes harmita, paitsi kun silloin kun kaulaan tuulee.
1029501.jpg
En ole muistanutkaan mainostaa, että kävin Suomen Käsityön museossa rompepäivillä, ja sieltä ovat nämä napitkin (kuten myös rullamitta, kolme pakettia sukkapuikkoja ja kaksi kirjaa ja näitä nappeja on lisääkin ihan pilkkahintaan). Enpäs saanut sitä kovin kauniisti ympärilleni tuohon kuvaan, jossa jouduin taas olemaan itse kuvaajana, mutta no, voitte kuvitella millainen tissinlämmittäjä se on kun se on hyvin ja siististi harteilla (kaksinkertainen osuus edessä).

Ilon päivä tänään: Voi sitä käyttää huivinakin! Eikä kaulaa enää palella!
1031080.jpg