878330.jpg
Tein jo kesähelteillä tämmöset "reumarannekkeet", oon vaan unohtanut niistä kertoa. Ensin neuloin vaan sellaset laput jotka sidoin narulla kiinni, mutta kävi ilmi ettei ne kestä sillai joten ompelin ne tollai vinottain kiinni ja jätin silti ne narut koristeeksi. Nää on Pirkka-lankaa ja jos oisin yhtään herkempi-ihoinen niin kutittais varmasti, mutta kun en ole, niin 100% villa on just hyvä lämmittämään minun silloin tällöin kolottavia mummoniveliä.
878339.jpg
Mikäs paketti tässä on?
878342.jpg
Grillikintaat! Menee Miehen porukoille uuteen grillikotaan. Tosi kesäiset, mutta ei kai siellä muina vuodenaikoina niin grillaillakaan. Sitten kun taas kesä koittaa... Nämä ompelin tänään, jotta saapi lahjoa viikonloppuna.

Tein minun budjetilleni sopimattoman ja pihiä mieltäni kirpaisevan ostopäätöksen maanantaina ja hankin ihan oikeat kangassakset. Olihan ne kalliit, mutta kyllä kannatti. Ei tarvitse enää peukalonhangat verissä leikellä kankaita eikä tule kappaleisiinkaan kummallisia sahalaitoja. Päinvastoin: leikkasi kuin unelma myös kolminkertaista kangasta, joista yksi oli fleece, toinen farkku ja kolmas puuvilla!