Olin saanut poissaollessani kivan kunniamaininnan. Kiitos, Golden, jos jotain haluaisin olla, niin kaikkein mieluiten rrock. Nyt täytyykin miettiä kenelle tätä jatkaisin, onkohan maailmassa vielä ihmisiä jotka tätä ei ole saaneet?

Kotonakotona ollessani veistelin patsasta taas enemmän shetlanninponin muotoon ja kokoon, vielä olisi aika paljon taltta ja vasara -hommaa jäljellä, tosin en uskonutkaan että se ihan hetkessä valmistuisi. Tykkään älyttömästi tuollaisesta naputtelusta, on kiva seurata kun puu työstyy ja tuntuu että siinä työstää itseäänkin. Kädet tuli kipeiksi, mutta mitäpä siitä. Jos vielä tässä vaiheessa lähtisin kouluttautumaan uudelleen, lähtisin kuvanveistolinjalle taidekouluun. Ja sitten pitäisikin jo hankkia ateljee (=verstas).

Innostuin myös niinkin luovaksi että kokeilin vapaavirkkausta. Hauskaa oli sekin! Tälläisen ketunpojan sain aikaiseksi niistä langanlopuista joita sieltä löytyi.
834834.jpg
Käyttökohdetta en ole vielä keksinyt.

Pikkuhiljaa tässä alkaa gradublogikin päivittymään, sillekin täytyisi ajatuksiaan alkaa jakamaan. Täytyy tunnustaa että ei ole paljon kesän aikana se mielessä käynyt. Nyt kuitenkin taas innostaa, ja varmaan vielä enemmänkin kun pääsee kentälle aineistonkeruuseen. Lasten kanssa on kuitenkin niin kiva riehua (sanoo vastuuntuntoinen ja luotettava lastentarhanopettaja).