Onkohan tämä tämänhetkisen elämäni kauhein aikaansaannos? Se ensimmäinen villapaitanikin kun oli rutkuisuudessaan aika hellyyttävä (harmi etten ottanut kuvaa siitä ennen purkamista... Pääpiirteissään se oli liian leveä, liian lyhyt, liian suuret hihat sekä leveydessä että pituudessa ja liian paksu kaulus. Päätelkää siitä sitten.)

Milliinin hikipaja not so proudly presents:
"sotkeennuin kalaverkkoon"
1046423.jpg
Parempi onkin mallina toimivan epäonnisen käsityöharrastajan tiirailla apua anovasti yläviistoon, vaikkakin on todettu, ettei katonrajasta ennenkään apua ole saatu. Yritys oli kuitenkin madonnamaisen taiteellisella kuvalla hämätä FUG-harjaantunutta silmää.

Kyseinen tekelehän on siis haarukkavirkkausta, josta luulin saavani kivan tuubin aikaiseksi, kun virkkaan sitä tälleen kiemuralle. Hah hah. Paitsi ei kyllä yhtään naurata. Voipi olla että puran ja yritän niistä pitkulaisista pötköistä jotain kivempaa. Ehkä. Sitten kun jaksan. Jos jaksan.

Ensin ajattelin otsikoida postaukseni "Pukeudu neiti kalaverkkoon niin kyllä sattuu satimeen", mutta päätin armahtaa rakkaita 49 tilaajaani sekä satunnaisia paikalletulijoita (kuten niitä jotka löytävät blogiini hakusanoilla poncho neule ohje, ja minäkun en muista ikinä ponchoa neuloneeni saatika siitä ohjetta kirjoittaneeni) huonolta huumorilta tälläerää. Ikään kuin tuossa tekeleessä ei olisi riittävästi mielenrauhaa hajoittavia elementtejä.

Häpeän.
1046478.jpg