Iski toisen hihan syndrooma villapaidan osalta, vietin siis päivän ompelukoneen ääressä.
558792.jpg
Ensin syntyi tämä: mekko, jossa on vanhojen hollywood-tähtien lumoa. Nimesinkin sen filmitähti-mekoksi. Kaavat ovat Moda 6/2006. Ei tullut siitä pikkukukallisesta kankaasta sitten tunikaa niinkuin aiemmin uumoilin... Mielestäni tämä ei ollut kuitenkaan hullumpi käänne, mekosta tuli ihana! Hassulta näyttää vaan tuossa kuvassa, ei se noin pitäisi pömpöttää mistään kohti.
558789.jpg
Toinen on Burdan Easy Fashion -lehtisestä, jota aiemminkin esittelin. Tuosta kankaasta tuli juuri se mitä olin suunnitellutkin. Tämäkin on kiva, tulee mieleen pieni talo preerialla. Tuntuu että mekossa ei voi vain kävellä; täytyy hypellä paikasta toiseen. Kangas on ihanan liukasta ja kevyttä päällä, mutta oli hirveää lirua leikata ja ommella. Jossain valossa ruudut näyttävät sinisiltä, jossain violetilta. Jalassa mulla on ihanat mummokengät kirpputorilta, 2e. Huomasin samankaltaisia kenkäkaupoissa ja mainoslehtisissä viime viikolla, enpä olisi ikinä uskonut.

Ensin suunnittelin näitä ihan arkikäyttöön mutta en tiedä raaskinko käyttää. Toisaalta, ei mulla ole mitään juhlia koskaan, että turhaan vaan kaapissa pölyttyisivät.

Perustan Graduaiheelleni blogin. Tarkoitus on, että kirjoittelen sinne aiheestani vapaasti tekstiä, siis jauhan sitä ääneen mitä päässäni pyörii. Kirjoittelen sitä etupäässä omien ajatusteni selvittelemiseksi ja muistiin laittamiseksi, mutta saa sielläkin visiteerata ja kommentoida, jos aiheesta on sanottavaa. Linkin laitan tuonne sivupalkkiin.