Oon koko päivän piirrellyt kirjastosta lainaamistani burdista parhaita kaavoja talteen, otan vielä kopiot ompeluohjeista ja laitan arkistoon ne lopullisesti huomenna. Muutaman mekon ompelen heti kun on varaa ostaa kangasta. Tämmöstä tää on tää opiskelijan elämä. Huomenna vien myöskin apuraha-anomuksen vetämään, toivottavasti tärppää niin jää mun niukoista varoista sitten enemmän kankaan ostoon ja vähemmän gradun tekoon :)

Lisäsin paremman kuvan edestä tuonne viherpippuritakkipostaukseen. Nyt on tekeillä ruskea takki Idénan Twinsistä. Vaikka en tykkää yleensä neuloa muovilankoja, tuo tuntuu kyllä ihan kivalta, pehmeää on eikä narise puikoilla. En tiedä sitten miten käytössä käyttäytyy, hiottaako yhtä pahasti kun henkkamaukalta ostetut muovineuleet... Täytyykin päivittää puikoille tulevat -lista. Niitten sukkien kanssa saa olla koko ajan lankoja selvittelemässä, siksi ei oikein innosta eikä oikein etene se neule. Pikkuhiljaa yritän kuitenkin.

Ompelin myös Mielityn innostamana itselleni essun. Ei se niin kaunis oo kuin hänellä, mutta soveltuu meikäläisen ruodolle jotensakin hyvin. Varjo vaan lankeaa parvekkeen kaiteesta aika pahasti keskelle essua. Eikä näy jaloissani olevat huipputrendikkäät crocsitkaan... Tosiaan, mekosta jäi pikkukukkaista kangasta jäljelle, jonka käytin viisaasti tähän. Tuossa missä kuvassa on epämääräinen sininen  viiva, on silkkinauha ja rusetti koristamassa taskua.
594184.jpg
On siinä tasku, ihan varmana on!
594212.jpg
Minä ulkoilutin ompeluksiani ja neulomuksiani verkon tällä puolella, pojat ulkoili mielellään siellä toisella puolella. Ei saatu lupaa verkottaa koko parveketta, joten tehtiin kissoille häkki, jossa ne saa paistatella päivää, haistella ulkoilmaa ja vahtia naapurin koiria. Ne pääsee siihen keittiön tuuletusikkunasta.

594224.jpg