Unohdin kertoa kohtaamisesta neuleen kanssa, jolloin en lähes uskonut silmiäni tai aivojani.Siis voiko näin ihmiselle tapahtua? Menin silloin tiistaina (muistaakseni se oli tiistai) lankakauppaan hankkimaan

435609.jpg
näitä, niin myyjällä oli ihan varmana aivan samanlainen tällainen,

435614.jpg
jonka minä olen tuominnut jo purkuun ja neulottavaksi uudelleen ilman virheitä.
Kyseessä siis slipoveri nro 1, jota ei pitänyt koskaan täällä virheiden kanssa esitellä. Onko tämä ohje olemassa jossakin ja jäänyt sitä kautta minulle mieleen? Tämä piti olla ihan oma suunnitelma... Vai onko käynyt niin että kaksi ihmistä samassa kaupungissa suunnittelee samanlaisen? Voinko laittaa oman ohjeeni esille tänne blogiini nyt, kun sellainen yksi on jo olemassa, enkä edes tiedä onko siitä ohjetta vai ei?
Hänen neuleensa oli kylläkin erilaista lankaa, ja lyhyempi helmaresori (niin, kaupankäyntini sujui slipoveria tuijotellessa). En edes älynnyt kysyä tai kommentoida hänelle asiasta mitään, niin hämmästynyt olin. Minun yritys-ja-erehdys-slipoverini, ihmisellä päällä!

p.s. Puhuin aiemmin mallailleeni Miehelle. Nyt yksi näistä mallikuvista saa toimia käyttäjäkuvanani. Isompana näytti kyllä paremmalta, jokin pikselihelvetti muuttaa aivan selvästi kuvia kun niitä pienentää tai suurentaa. Yritin myös ottaa kuvia slipoveri kakkosesta itselaukaisimella, joka romutti käsitykseni siitä, että saattaisin sittenkin olla malli. Kuvista tuli myös huonoja, eli en saata olla valokuvaajakaan. Odottelen siis sitä hetkeä jolloin joku sattuu minut ikuistamaan se neulos päällä.

Ai niin, ja kun eilen sanoin että menen viikoksi maalle, en valehdellut. En vain uskonut pääseväni enää loppuviikostakaan koneelle. Lähden huomenna. Eli toivoa kuvista vielä on.