Mononen on toipunut täysin ja osoitti aamulla musikaalisen heräämisen merkkejä rämpyttämällä seinällämme roikkuvaa kitaraa. Nomen est omen, vai miten ne latinalaiset sanoo. Ei ole muuten ollut moksiskaan siitä, että kaikki ei ole enää tallessa. Onkohan edes huomannut, mikä puuttuu.

Gradukin etenee (wau, wau ja taputuksia itselleni), samoin neuleet. Kaivoin vauvan takin pussistaan ja purin kauluksen ja neuloin sen uudelleen. Sivusaumojen ompelu oli niin tuskaa kuin sitä vältellessäni olin ajatellutkin. Miten jotkut saa saumoista niin siistejä?

914956.jpg
(Mallina Nuutti Nestori, pituus noin 60 senttiä mutta ainakin yksivuotiaan pää. Sekä pipo että takki neulottu kokoa 80cm, sukastakin tulossa suunnilleen senkokoisen jalkaan asettuva. Takista puuttuu napit, mutta anoppi lupasi hoitaa sen osuuden.)

Siksi tähän, joka on kiinnostanut paaaljon enemmän ja jota olen saanut urakalla aikaiseksi, ei tullut sivu- eikä tule hihasaumoja. Joku raglansaumojen ompelu, ketä kiinnostaa ?
914958.jpg
Sitten ois vielä yks näperrysprojekti. Takkia siis yritän näistä kappaleista saada aikaiseksi. Tietääkö muuten kukaan, saako kangaskaupasta sellaista liimattavaa nauhaa, jolla saisi eristettyä nuo saumat? Kangas kun on vedenpitävää, niin olisi kiva jos ei vuotaisi saumoistakaan.
914964.jpg