Sori häiriintynyt otsikko.
Tuli eilen neuletapaamisessa (joka ei taaskaan valitettavasti osallistujamäärällään komeillut ; meitä oli huimat 2) puhuttua kasvien kasvatteluistani, ja toisestakin addiktiivisesta harrastuksestani, joten päätin esitellä ne myös täällä.
724903.jpg724905.jpg724910.jpg724912.jpg724913.jpg
Siinäpä kierros meidän parvekkeella. Ensimmäisessä ruukussa paprikaa, toisessa appelsiini tai greippi (minulla on ne molemmat, enkä tiedä kumpi on kumpi), kolmannessa kuvassa näkyy lisää paprikoita ja persiljaa ja hassu tilli (Kisu syö sitä), alimmalla rivillä näkee kuinka hyvin parvekeruukkukukkani ovat innostuneet kukkimaan, ja jopa tuo kertaalleen paleltunut mansikkakin! Olisi ihanaa jos olisi oma piha, ei tuo parveke tahdo riittää kaikkeen harrastamiseen, kissat mukaan lukien. Noissa kuvissa vähän näkyykin miten se on jaettu kissojen ja ihmisten puoleen :)
Ja sitten siihen toiseen harrastukseen.
724924.jpg
Joko tästä arvaa? Niin, ristipistoja. En olisi uskonut että tähänkin näin hurahdan. Pienen nurkan olen vasta saanut valmiiksi, enkä ole tehnyt sitä minkään taiteen sääntöjen mukaan. Siihen tulee vielä meidän kissat, alemmassa kuvassa varmaan kaaviossa hahmottaakin jo toista, jos osaa katsoa.
724926.jpg
Tuo on siis vasta osa kaaviosta, kun tulostimessa oli värit niin loppu. Tuo tumma minkä olen saanut valmiiksi on taustaa kissan takana, siis tuota tummaa rykelmää sen niskan takana (valokuvassa se on telkkari, mutta ei kerrota sitä muille). Ruskeaa, mustaa ja tummanvihreää, ei oikein näy kuvassa. Paljon olis vielä tekemättä, paljon on tyhjää kangasta.
Mekonkin tekaisin kotoa tuodusta vanhasta kankaasta, ostamaan jouduin vain vetoketjun ja kanttinauhaa.
724937.jpg724939.jpg
Uuden neuleenkin jouduin/pääsin aloittamaan eilen, kun ei ollut neuletapaamiseen keskeneräistä työtä. Kyllä, se on sitä lankaa siitä slipoverista. Nyt siitä tulee toivon mukaan paita.