669979.jpg

Valmistui sopivasti juhannustansseihin jonne ei olla menossa. Muuten sainkin sen valmiiksi jo viikko sitten, mutta vetoketjun ompelin hameeseen vasta tänään.
Muitakaan kesäjuhlia ei ole tulossa, joten jemmaan menee. Jos olisi, neuloisin tuohon vielä kaveriksi valkoisen pitsihuivin olalle ja tarvitsisi toisenlaisen, liukkaamman alushameen. Kuvassa tavallinen puuvilla-alushame alla, ja ikävästi jäikin römpöttämään tuo helma. En kuitenkaan jaksa ottaa uusia kuvia.

Ihan tyytyväinen en ole, pliseeraukset miehustassa eivät ole kaikki ihan suorassa eikä saumoista tullut niin siistejä kuin olisin halunnut, mutta kelvannee. Saumastressi johtuu siitä, että kaavoissa, jolla hameosan tein, oli ihanasti tehty muotoiluja naisen muodoille, joita minun kropastani ei löydy. Kaavojen sovittaminen ei tätä piirrettä tuonut esille.
Minulla kun ei ole "muotoja", vaan yksi ainoa muoto ja se on suora putki.
Onpas tuo yläosakin rutullaan. Eikä kuvaajakaan (itselaukaisin) sanonut mitään.

Melkoista matkustajaelämää on saanut viettää tässä lähiaikoina, eilen palasin kotiseudulta puutarhatöistä ja ylihuomenna lähdetään taas samaan suuntaan. Melkein ehtii huokaistakin välillä.