Noin. Sain sitten valmiiksi tuon liivinrökäleen, ehkä hieman pitkä tuli minun lyhyiselleni naiselle, mutta olkoon sitten mekko jos tahtoo olla. Kunhan Herra Kuvaaja saapuu kuntosalilta, saa kuvata sen jotta voin sen tähän laittaa.
377290.jpg
Siis pituus on tarkoitus olla puoleensääreen tai jopa vähän alle. Neulepinta on kivan oloista löpöä, mukavalta tuntuu päällä. Tuo vihreä paita ei ehkä ole juuri se paras, joka tähän olisi yhdistettävä. Ja nuo farkutkin on kamalat. Samoin matto. Mutta neule on ihan ok, joku saattaakin sen tunnistaa Modan tiimalasivartalolle sopivana neuleena (eli ei todellakaan minulle...) ja ohjeen mukaan 7veikasta tehty. Ja naama on leikattu pois siksi, koska osaan olla niin upea poseeraaja. Huhhuh.

Jotakin muutakin sanottavaa piti olla, mutta kai tuo tissit sen tiivisti niin hyvin, ettei muuta tarvitse sanoa. Sen voin mainita, että olen tosi iloinen, että islantilainen kaverini tulee ensi viikonloppuna käymään! Jess!

Ja se joka ei ymmärrä tämän postauksen otsikkoa, voi tutkia asiaa tutustumalla käsityö- ja neuleblogistanian muihin merkintöihin.