Edit: Linkki lisätty, sekavat selitykset jätetty paikoilleen.
Sukat valmistuivat jo eilen illalla ja tänään vielä ompelin yläreunaan kuminauhaa idealla jonka eilen blogilistaltani löysin mutten löydä enää. Hyvin toimii tuo kikka! Lisään linkin kunhan löydän blogin. Muistan miltä se päällepäin näyttää, vaaleanpunaista on, mutta nimi ei jäänyt mieleen vaikka vakkarilukijakin olen... kuinka noloa. Ja minä kun aina kehuskelen hyvällä nimimuistilla. Voisin jopa listata kaikki neuleet ja ompelukset joita viimeisen kuukauden aikana olen blogissa nähnyt, mutta nimi ei jäänyt mieleen...
Ei vaan oo voinu blogata niitä aiemmin kun on niin hyvä ilma ja aurinko paistaa ja piti tiskatakin ja tehä ruokaa ja käydä kaupoissa ostamassa ruokaa ja vetoketju ja vahingossa löytyi kangaskaupasta kangasta (joista tulee hame ja mekko, varmaan jo ensi viikolla). Näppärimmät tässä varmaan jo hoksasikin että kahta kangasta tulin ostaneeksi... Eikä morkkista yhtään.
631328.jpg631331.jpg
Sukat tein kärjestä aloittaen tiimalasikantapäällä ja piti tulla tavalliset nilkkasukat mutta alkoi tuo varsi venymään ja venymään... Kumma juttu muuten kun en osaa tehdä kuin yhdenlaiset sukat per suunta. Kärjestä aloitettuihin tulee aina sama aloitus (tää ei haittaa, on minun varpaalle just sopiva eikä oo sellanen terävä pää niinkuin lyhennetyillä kerroksilla tuppaa tulemaan) ja tiimalasikantapää, ja varresta aloitettuihin tulee lappukantapää ja sädekavennus kärkeen (vaikken siitä oikein tykkää). Päätin, että seuraavat sukat neulon ohjeen mukaan vaikka niissä olisi mitkä päät ja kärjet, haluan oppia muitakin tapoja!

Ei niistä nyt paidalle paria ihan tullut, mutta tämä onkin mielestäni parempi lopputulos. Kun pääsisi vielä käyttämään, näillä keleillä en minäkään villasukkia tarvitse!